Zelf je kadoset samenstellen?

Dat kan! Kies een plank, mes en slijper en stuur een bericht voor prijsopgaaf.


Messen

Vlijmscherp koksmes van HOMIZU met zwart G10 heft en een full-tang lemmet van 67-laags Damascus staal (AUS-10 kern). Het mes heeft een slijphoek van 15° aan beiden zijden en een hardheid van 60 HRC. Geleverd in luxe geschenkdoos.

Boretti  Santoku is een Japans model mes met breed lemmet, kuiltjes en meer rechte snijkant dan het koksmes. Dit fijne en scherpe mes kun je voor vrijwel alles inzetten. Lemmet 18 cm.

COOKING Classic, universeel en zeer praktisch koksmes voor al het dagelijkse snijwerk. Ligt prettig in de hand. Lemmet 16 cm.

Kaasmesje speciaal voor half harde kazen en zachte kazen, dankzij de leuke gaten in het lemmet. Handvat is van hout.

 

Bokträ is een mooi universeel keukenmes en is voor voor bijna elke snijtaak te gebruiken. Het mes heeft een 11 cm lang lemmet van RVS met gladde snede en een handvat van duurzaam beukenhout.


Slijpers

Messenslijper van Chef'sChoice, model CC4633. Voor gladde en gekartelde messen (15˚ en 20˚). 3 fasen, 100% diamanten en precisie-geleidingen. Geschikt voor het HOMIZU Damast koksmes.

Messenslijper van Chef'sChoice model CC445. Voor 20˚  messen. 2 fasen, 100% diamanten en precisie-geleidingen.

Messenslijper van Chef'sChoice, model CC478. Voor gladde messen (20˚). 2 fasen, 100% diamanten en precisie-geleidingen.

Klein handzaam messenslijpertje van Chef'sChoice , model CC476. Voor gladde messen (20˚). 2 fasen: slijpen met tungsten carbide elementen en polijsten met keramische elementen.